Menu

Kan man godt ønske sig det?

Det var nærmest en gave i sig selv at få lov til at komme på arbejde igen i dag, men det gør bestemt ikke dagen ringere, når der hjemme venter en forsinket gave. Fra en sød veninde der godt ved, at jeg er gravalvorlig, når jeg fortæller, at jeg ønsker mig en lommelygte.

Continue Reading

Arabia

Jeg har altid været lidt af en samler. Og jeg øver mig stadig i at sortere og smide ud. Her er min samling af finsk Arabia keramik. Den må gerne vokse sig større og større.

Continue Reading

Souvenirs

Lidt men godt kom med hjem fra Berlin. De fleste penge blev brugt på gode madoplevelser. Nagel stagerne var et loppekup fra Arkona Platz. De skal lige pudses op, så de kommer helt til sin ret. Jeg drømmer stadig om det store facadebogstav, der stod og skreg på at komme med mig hjem, men med lange arme og trætte ben på sidste dagen, blev det desværre i Berlin. Og så snakker vi ikke mere om det. Smørebrætterne fandt jeg via Idas shopping guide. Det er da souvenirs på den fede måde. Den fine, gamle lineal har slået sine folder i Dresden, nu skal den tjene sine dage i min skuffe. Den er fundet på Mauerpark loppemarkedet. Det kan virkelig anbefales at bruge en søndag i Berlin, hvis man er til nostalgi og loppefund. Det vrimler med gode markeder den dag.

Continue Reading
1 2 3 5