Menu

Noget nyt, noget gammelt… og noget blåt

Jeg havde ellers svoret, at jeg aldrig skulle have en pyntehylde i mit køkken. Det standpunkt måtte lade livet i en rodeafdeling med gode procenter. Jeg faldt for String’s pocket udgave med rå gavle og ubehandlede mdf hylder. I dag har jeg stået på hovedet i kælderen for at finde min morfars gamle kaffedåse. Allerbagerst. Allernederst. Men jeg fandt den. Nu har den fået nyt liv. Lige over kaffemaskinen og lige ved hånden.

Continue Reading

DSB

Sommerens bedste loppekøb blev gjort på en ellers håbløs, regnfuld lørdag. Den fineste, gamle DSB skraldespand kom med hjem. Nu hænger den her i entreen og holder styr på huer, vanter og halstørklæder. Jeg elsker at finde den slags kuriositeter, som naboen næppe har magen til. Og så lever jeg gerne med både rust og buler.

Continue Reading

Grønne glæder

Jeg er vild med grøn for tiden. Både de friske, grønne forsyninger i vaserne, den boblende strik i skabet og marmorpladen på bordet. Den grønne flise skal måske være platform for årets kalenderlys. Er det for tidligt allerede at gå med den slags overvejelser?

Continue Reading