Menu

London lækkerier…

Et udpluk af de bedste/sjoveste ting jeg hev med hjem fra London.1. En stor Marimekko skål købt i en Marimekko butik i St. Christopher’s Place.2. Efterfølgeren til de legendarske “Bunnie Suicides”. Bogen “Selfish Pigs” købt i Urban Outfitters.3. En “Happy Hippo” badehætte købt i en alt-mulig-biks i Camden.4. En ha-ha-gave til Rasmus. Den er da lidt sjov, når nu manden er fotograf 😉5. En Rolling Stones t-shirt til moi.5. En pilleæske fra Habitat. Kunne have købt hele butikken men var nok ikke blevet populær i flyveren.

Continue Reading

Æblemand. Kom indenfor…

æblemaaand. Kom indenfor. Har du nogen æbler.. med til mig i dag? Jo såmænd. I går hentede vi nemlig endnu et æble hjem til samlingen.Rasmus mente ikke, at min gode (gamle) 13″ bærbare Mac var god for mine øjne længere. Og han har jo nok ret, for jeg ser i virkeligheden ikke så godt længere, som jeg har gjort, så en større skærm var virkelig tiltrængt. Men at det skulle være en ny lækker Mac computer havde jeg ikke ligefrem sat næsen op efter, men når man får tilbudt et brugt eksemplar i god stand til den halve pris, er man jo nærmest nødt til at takke ja. Så det gjorde jeg – efter moden overvejelse. Jeg bliver altså aldrig rigtig god til at kaste penge efter elektronik og den slags.Men nu er den her, og den pynter da egentlig ret godt i vores bette kontor. Nu skal jeg bare lige finde mig til rette bag min nye 21″ home-cinema skærm 😉

Continue Reading

London baby!

Lige lidt billedspam fra den London-tur jeg var på her i efterårsferien. Kameraet er fyldt med gode billeder, så det er svært at sortere.Det var min første tur til London men bestemt ikke den sidste. Jeg var helt overvældet af de mange spændende indtryk, og især de små områder som f.eks. Notting Hill imponerede mig. Vi besøgte selvfølgelig mange af de obligatoriske ting som den store Oxford Street og alle seværdighederne, men jeg var nu altså mest tilpas, når vi fandt ind i de små hyggelige områder som f.eks. St. Cristopher’s Place, der i den grad kan anbefales. Menneskemængden er en helt anden, når man finder de små helle-steder rundt om i byen, og udvalget af butikker er langt mere spændende og varieret, hvis man spørger mig.Et af højdepunkterne på turen var helt klart musicalen The Lion King, som vi var så heldige at få billetter til en aften. Det var virkelig en fantastisk oplevelse.

Continue Reading