Menu

Kald mig bare mormor…

Bytte, bytte, købmand…Jeg hader at bytte gaver. Dels fordi det er bøvlet, men også fordi jeg egentlig helst vil beholde dét, som folk gerne vil give mig. Men når man står med flere ens gaver, som jeg gjorde efter denne jul, så er man jo nødt til at bytte.Jeg synes selv, at jeg fik gjort nogle ret gode byttehandler i form af fløde og sukkerstel fra Normann Copenhagens Mormor serie og en stor Faccetta vase fra Kähler.

Continue Reading

PR(al)

Det er ikke pænt at prale, men når det er af stolthed, må man godt.Rasmus er nemlig en af de 10 fotografer, der har bidraget til skabelsen af denne nye fotobog med navnet Mellemrum / fra Bulbjerg mod vest, som portrætterer Østerild plantage i Thy, som det ser ud, inden kæmpe-vindmøllerne kommer.Da jeg lavede mit seneste indlæg om projektet, lovede jeg at give lyd, når bogen endelig “kom på gaden”, så det er hermed gjort. Om den nogensinde når ud i boghandler udenfor Thy og omegn er ikke sikkert, men er man interesseret i et eksemplar kan Rasmus altid kontaktes.

Continue Reading

Firben…

Min julegave fra Rasmus viste sig at have fire ben – og det var hverken stol, bord eller seng. Det var meget uventet men også meget glædeligt. Og med to mopser i huset ved vi nu hvad vi skal fordrive juleferien med 😉

Continue Reading