Menu

Gammeldags rabarberkage

Min mor laver, hånden på hjertet, verdens bedste gammeldags rabarberkage.
Sammen med hendes bananroulade er den en sikker vinder på min dessert top tre. Og udover at smage himmelsk, er den super let at lave. Se selv…

Ca. til 6 personer.

800 g rabarber 
300 g sukker
1 vanillestang eller – sukker
Makroner

Rens og skyl rabarberne. Skær dem i små stykker. Kog rabarberne ud sammen med sukker og vanille, til de er møre.

Smag til om der skal mere sukker i. Mængden afhænger af, hvor sødt/syrligt man kan lide det.
Lad grøden køle af. Når den er blevet kold, hældes halvdelen i en skål. Knuste makroner smuldres ovenpå og sidste portion grød hældes oveni.
Til sidst toppes der med iskoldt flødeskum.

Velbekomme.

19 kommentarer

En dejlig weekend lakker mod enden.
En weekend med trampolinspring, familiebesøg, bowling, haverengøring, tøsefødselsdag, gummistøvler, fodbold regn og rusk og tagfat.
Nu er der nedtælling til kampen i aften. Jeg kigger klart med. Bag puden.

23 kommentarer

 
I dag har jeg været på gavejagt. Jeg fandt det rigtige. Og også lidt til mig selv.
Bliver man nogensinde for gammel til at gå med lyserøde hjerter?
19 kommentarer