Hjemvendt…

Hjemme igen efter en fantastisk pinse-weekend på Råbjerg Mile Camping.
Med fregner på næsen, røde arme og sand mellem tæerne, så ved man, at sommeren er på vej, og den var en kærkommen gæst her i weekenden.

Det var min første optræden som campist, og jeg tror godt, jeg tør sige, at det nok næppe bliver den sidste. Det er jo smadder hyggeligt!

Jeg fik dog også en blid ilddåb. Vi var jo egentlig bare afsted på arbejdsweekend i og med, at Rasmus skulle fotografere og lave videosekvenser til campingpladsens nye hjemmeside, men da vi fik tilskikket ét styk luksus familiehytte, syntes vi ikke, at vi kunne være bekendt at sige nej 😉
Nogle vil jo nok mene at “rigtig” camping indebærer hjul under fødderne, fælles bad og toilet og en soveplads på størrelse med en tændstikæske, men for en rookie som mig var det her altså en fin start på det “primitive liv”.

Jeg er i hvert fald en fan og har allerede skrevet en sølvfarvet retro camper på ønskesedlen 😉

Jeg håber, at I alle har nydt pinsen…

1 kommentar

  1. Super skøn blog du har her, jeg er med på en kigger. I øvrigt, vi har vel alle en lille campist i os :) Os der i 80’erne blev slæbt igennem campingsplads efter campingplads efter endeløse tyske motorvejsture. Jo det var skam ferie dengang 😀
    Kh Sine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *