Lidt med i bagagen…

I dag var jeg til bagagerums-marked i Viborg.
Det var som altid en fornøjelse, især fordi vejret var helt i top. Det var svært at holde pungen nede i tasken for der var mange ting, der gerne ville med mig hjem. Men jeg forsøger at beherske mig for tiden, så der røg kun et par enkelte retro skåle med hjem. Jeg faldt pladask for æbleskålen, som ifølge sælgeren stammer fra Tjekkiet. En orange, hjerteformet skål røg også med i bagagen. Jeg har allerede to i rød, så hvad gør én mere til samlingen? 😉

3 kommentarer

 1. Hej Malene.
  Tusinde tak for sin hilsen på min blog. :-)
  Det er altid skønt med nye læsere.
  Super fine retro skåle du har fundet dig, der er ikke noget bedre end loppemarkeder eller bagagerums-salg.
  Du må have en rigtig god dag!
  Hilsen Line

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *