Hop aldrig over hvor gærdet er lavest…

 

Siden jeg kan huske, har jeg altid været fascineret af Gustav Ehrenreichs Hoptimister.
I mit barndomshjem havde vi to af slagsen, den ene endda en særlig roligan model som denne, men med årene har de enten gemt sig godt på loftet eller er røget ud i én af min mors vanvidsoprydninger. ØV! Mine forældre synes da også, at de skylder mig en ny hoptimist som plaster på såret, og det kan jeg da kun give dem ret i 😉 
Problemet er bare, at jeg ikke har kunnet blive enig med mig selv om, hvilken farve jeg ville have én i. Skulle jeg vælge den sikre og klassiske røde, eller skulle jeg bevæge mig ud i én af de nye, friske farver som f.eks. lilla?
Men der er ikke længere grund til panik. Roen har endelig sænket sig i mit sind. Det står nu lysende klart for mig.  Jeg skal jo have sådan en her:

Det er muligt, at jeg har sovet i designtimen, og at det er old news, men det er først nu gået op for mig, at de fjedrende fyre er blevet relanceret i begrænset antal – i eg!!
Det kan kun gå for langsomt med at finde sådan en fætter. Jeg har dog ikke haft held i min søgen endnu, så hvis der er nogen, der spotter dem derude, så råb endelig op! :)

5 kommentarer

  1. De er da for lækre i eg!! Jeg googlede dem lige og i følge Århus lokalavis kommer de i butikkerne til efteråret, så lidt mere tålmodighed må du have;)

  2. Anne: Ja jeg faldt også lige over den annonce. Jeg syntes heller ikke jeg havde set dem før 😉
    De bliver ventetiden værd, det er jeg sikker på.

  3. Ej total fed i eg! Jeg har ellers været i tvivl om jeg syntes om dem (hoptimisterne) eller ej. Fik til stor overraskelse en i lilla i julegave og syntes nu egentlig den er meget sjov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *