Strømer i børnehaveklassen…

Jeg har nu ikke været på rov i den lokale børnehave men var blot så heldig at falde over denne børnestol i en genbrugsbutik i Hobro i forrige uge.
Jeg har stadig ingen børn og heller ingen i sigte, men den rare, ældre herre sagde 25 kroner, og så kunne jeg altså ikke sige nej.
Jeg synes, den er smadder sød, men jeg har ingen anelse om, hvor den kommer fra, eller hvor gammel den er. Jeg ved ikke, om den oprindeligt var rød, eller om den med tiden er blevet malet.
På sædet sidder der et klistermærke med teksten K.E.W. men om det er navnet eller blot et mærkat, der er blevet sat på, er ikke til at sige.
Jeg har ikke kunnet google mig frem til noget, (men det er jeg nu heller ingen haj til) så hvis nogen derude kender noget til denne stol, så er jeg da lidt nysgerrig 😉

14 kommentarer

  1. Jeg er næsten 100% sikker på at min søster og jeg havde en bænk og bord i samme mærke. Jeg kan prøve og spørge min mor, om hun kan huske hvor hun købte det i tiderne morgen (hun har desværre solgt sættet da vi var små…hvilket bare er SÅ ærgeligt!)

  2. Nå, jeg kan se at du har fået besked ang. stolen.
    Har faktisk lige haft snakket med min mor i dag (glemte jo selvfølgelig at spørge hende sidste jeg snakkede med hende). Hun kunne fortælle mig, som du nu allerede ved, at vores bord og bænk var fra IKEA. Min søster og jeg fik vores engang i 1983 eller 1984, så der har IKEA stadigvæk solgt dem.

  3. Jeg vil ikke betvivle, at den er fra ikea; men komme med lidt en anden forklaring, der måske er den samme.
    Min mor lavede to stole til mig og mine brødre. Det har også været en gang midt i halvfjerserne. hun lavede dem selv efter tegninger, hun havde fået af sin sløjdlærer-lærer (på lærerseminariet t. H. Lang i Silkeborg). Om han eller en anden så har lånt fra ikea er ikke til at vide. Det er jo ikke verdens sværeste stol at lave :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *