Arbejd arbejd…

Måske er der igennem tiderne blevet gået til stålet og arbejdet hårdt i lyset fra disse “værkstedspendler” fra Louis Poulsen, men nu skal de få lov til at nyde deres otium som pyntelamper hos mig (når jeg engang får det der drømmehus med masser af plads vel at mærke).
De lå på gulvet i en genbrugs i Hobro og skreg efter mig med deres postkasserøde farve, og til 25 kroner stykket kom de straks under armen og med hjem.
Jeg drømte straks om at spraye dem pang-gule, men den mandlige halvdel af husstanden mener, at de skal forblive Postmand Per-farvede, og han skal jo bestemme lidt engang imellem, så jeg tror, han får lov denne gang 😉

13 kommentarer

  1. Oh.. elsker dem! Har også lige fået en i knaldhamrende orange! Til 25 kr er de jo et fund! De er noget dyre hvis du søger efter dem på nettet!!

    Er helt enig med din mand.. Det ville være en skam at male dem!

  2. Orv, de er da simpelthen for fede!! Og er også en stor tilhænger af farven. Har selv et par flower-pot lamper i ægte 70’er orange liggende hos svigerforældrene som jeg glæder mig til at få op på et tidspunkt :)

  3. Sikke et lækkert fund!! De kunne da odt lige ha’ ventet med at skrige dér i Hobro før mandag hvor jeg også er i staden;)
    Men lækker farve – de ser ud til at være i meget god stand..
    Kh Anne

  4. Wau, sikke et scoop. Har en veninde som lige har givet 1300 kroner stykket for en nyproduceret udgave!

    De er rigtig fine i den røde farve. Det vil da næsten være synd at sprøjtemale dem (også selvom venindens grønturkise er super fine!).

  5. Hvor er de fine! Åh Hobro er jo også stedet hvor alt guld gemmer sig! Jeg må snart ned og lede efter guld igen. De er super flotte i røde. Postmand Per må vinde denne gang :)

  6. Anne: Det kan jeg godt forstå du glæder dig til. De er så fine de flowerpots :)

    Helle-Prinsessebo: Jeg er helt enig. Jeg er selv gode venner med pedellen på den skole, hvor jeg arbejder, og jeg har da skrevet mit navn på et par ting eller to fra kælderen 😉

    Kreativista i Boligrum: Det har så sandelig været en skøn weekend. Håber du har nydt din også :)

    Ugler i posen: Jeg sværger hermed, at de forbliver røde. Jeg kan jo egentlig godt se, at de er lækre lige som de er.

    Sandie: Jeg er også vild med de farver de reproducerede udgaver er kommet i :)

    Annchen: Ja, de kunne lige så vel være havnet i dit hjem, for det var helt tilfældigt, at jeg lige smuttede omkring genbrugsen. Jeg bør egentlig gøre det noget oftere 😉 De er i rigtig fin stand.

    Maiken: Ja, det er noget af et scoop jeg har gjort, det kan jeg godt se, når jeg googler lidt rundt. Men én i grønturkis ville altså ikke være dårligt 😉

    Anne Kristine: Ja, det kan i hvert fald anbefales. Der er ikke nødvendigvis gevinst hver gang, men når der er, er det altid godt :)

  7. Stod netop i går og kiggede på præcis én af samme slags, som blev hevet ned fra svigerfars loft – og blev også enig med mig selv om at den skulle med, når vi flytter til et større hjem. Havde samme tanker om ny-lakering:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *