Say cheese…

Det er ikke mig, der har stået model, men derimod vores kontor.
Maja har tagget mig i blog-legen “Min arbejdsstation”, og det er jeg rigtig glad for, for vi har netop lige lavet om i vores arbejdsrum. Der mangler stadig lige de små detaljer, men den slags tager altså tid 😉 Men de store linjer er på plads, og vi er super tilfredse med, hvordan vi har fået udnyttet det lille rum.

Jeg vil gerne sende opfordringen videre til Maria, for hendes hjem ser altid så smukt og hyggeligt ud på billederne, så mon ikke også arbejdsrummet gør det samme :)

13 kommentarer

  1. Tak skal I have :)

    Anne: Vi har malet en mdf plade med magnetmaling og tavlelak. Vi bor til leje, så vi kunne ikke gøre det direkte på væggen 😉

  2. Hej søde Malene!

    Åhh, hvem der bare havde SÅDAN et lækkert rum 😉
    Tak for opfordringen, og de søde ord ikke mindst. Leger gerne med, men er bange for at du bliver slemt skuffet 😉 Vi bor nemlig i en lille 3- værelses lejlighed, så med 2 unger har jeg desværre ikke noget “arbejdsrum”. Men jeg viser da gerne lidt stemningsbilleder fra min krea/rode-reol hehe. Jeg får dog først tid når Mingus engang er klar til børnehave igen (han er hjemme med skoldkopper, så der er noget at se til)
    Kh. Maria

  3. Tusind tak for alle de rosende ord. Jeg er helt overvældet :)

    Maria: Jeg elsker stemningsbilleder fra din front, så bring it on! Kalenderen er fundet i en rodekasse i Lagerhaus i Göteborg :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *