Ritsj, ratsj…

Mine læber er helt umulige i det kolde vintervejr, og jeg skal ikke smile alt for bredt, før det går galt.
I dag faldt jeg over denne fine læbebalsam på tilbud til By Night i Hobro, og jeg har efterhånden læst så meget godt om den, at den bare måtte prøves.
Indtil videre virker den helt efter hensigten og dufter himmelsk. Og så er indpakningen i sig selv jo ret indbydende. Jeg flasher den i hvert fald gerne :)

9 kommentarer

  1. øv for tørre læber. Det er simpelthen så ubehageligt. Har slet ikke hørt om den læbebalsam før, men jeg ville godt nok heller ikke have noget imod at flashe den dåse. Min fra apoteket er knap så spændende 😉

  2. Av for pokker.. Jeg kender det gør jeg, men måske mest især mine hænder og fingre.. virkeligt ik fantastisk når man som jeg elsker at lave ting med hænderne.. Men det er dejligt når man finder midler i pæn indpakning! Det er den der ihvertfald.. :)

  3. Den ser super fin ud! Døjer mest med tørre hænder, plejer gerne at prøve 2-3 nye cremer i løbet af vinteren… Den bedste indtil videre er nu Bodyshops hemp creme.

  4. Så flott innpakning på denne her. Jeg er enig, i denne kulden sprekker både lepper og hender, det virker som om det ikke er noe som hjelper. Det var morsomt at du kom fra Hobro, jeg har en god veninne like i nærheten og har besøkt henne flere ganger. Gøy å se bilder fra landskap jeg kjenner igjen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *