Weekend blogger?

Kender I det, at man indimellem kan komme til at føle sig som en weekend blogger? Som en slags ugens gæst i blogland. Fordi overskuddet til at blogge efter en lang arbejdsdag ikke altid lige er der. Sådan har jeg haft det de sidste par uger. Lysten til at fremvise og fortælle i løbet af ugen har været der, men energien er ikke fulgt med.
Men efter en rigtig god weekend er batterierne nu ladet op igen, og jeg er klar til at tage hul på de hårde men også hyggelige hverdage :)

#1 + 2 Billeder der efter en IKEA tur endelig kom i glas og ramme og fandt en plads i hjemmet.

#3 + 4 Resultaterne af udsalgsshopping i smilets by.

#5 Lydighedstræning (eller det der ligner) i søndagssolskin.

9 kommentarer

  1. Ser super godt ud med dit te-billede i køkkenet – især også at du har valgt en hvid ramme. Har du fået læst dine nye boligbøger? De er begge rigtig gode…købte selv lige Idérig Indretning i går.

  2. kender jeg særdeles godt. jeg tvinger mig selv nogle gange. fordi det hjælper at dele, synes jeg. så fine billeder – kan du anbefale din blender? vi er på jagt!

  3. Det ser ud til at have været en rigtig hyggelig weekend! Lækre shopperier du har fået gjort dig. Billederne er blevet super fine i rammerne og farvevalget er helt perfekt. Jeg mangler stadig at komme omkring IKEA, så mine også kan komme i rammer…

  4. Dejligt indlæg….og total lækre ting fra både hjem og garderobe. Tillykke med udsalgsfundene…eller hvad man nu siger:-) Og mht blog-hyppighed, så er et godt wekendindlæg heller ikke at kimse af.

  5. Pernille: Man har jo de bedste intentioner, men det er ikke altid de hunde forstår hvad man vil 😉

    Onkel Anne: Godt at høre jeg ikke er den eneste :)

    Anne: Ja de er bare super gode. Jeg har haft dem begge lånt fra biblioteket, så jeg vidste at jeg måtte eje dem.

    Linda: Det er en billig svend af mærket Exido, jeg mener den er købt i Bilka engang i tidernes morgen. Men den fungerer upåklageligt til både, smoothies, milkshakes og supper. Jeg drømmer nu stadig om at få en Kitchen Aid engang 😉

    Maiken: Jeg er også ganske godt tilfreds med resultaterne. Glæder mig til at se hvilke du vælger.

    Frøken Garsdal: Tak for det :)

    Maria: Og den rykker bare 😉

    Marian: Årh, hvor er du sød. Det varmer på en gråvejrs mandag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *