Zzzzz…

Ferie ville ikke være ferie uden en hverdag, der melder sin ankomst.
Og egentlig kan jeg godt lide hverdagene. Jeg bryder mig bare ikke så meget om den første hverdag efter en dejlig ferie.
Men My holder mig heldigvis i ørerne. Forberedelserne lyder på: rumfang, Lille Virgil og idræt med 0.-1. klasse. Sæt i gang!

8 kommentarer

  1. min mand siger altid at man skal huske at elske hverdagen:-).. Og det har han så evigt ret i.
    Jeg vidste ikke du var lærer?! Og nu bliver jeg lidt nysgerrig.. Hvor er du lærer henne? Jeg er nemlig selv fra Hobro-egnen og har gået på gymnasiet i Hobro. Helt ok hvis du bare gerne vil være privat omkring det..

  2. Det har han i den grad ret i :)
    Jeg arbejder på en lille skole i Handest lidt udenfor Hobro – så længe det varer. Den bliver nedlagt i august 2012 desværre.

  3. Den første hverdag efter en ferie kan godt være lidt hård at komme igennem. Og når man er lærer, er der også lidt at se til med feriekulrede elever (plus almindelig mandagskuller). Godt, at du har My og lille Virgil til at hjælpe dig igennem :)

  4. Håber du er kommet godt i gang. Jeg er også lærer og synes faktisk at der er vildt mange af vores slags her i blogland..:-) Men første dag er altid hård. Det er en af dem der skal overståes. Alle er stadig mentalt på ferie. Det lyder nu som hyggelige timer du vender tilbage til.
    Er ked af at høre din skole skal lukke. Der må være en lidt presset stemning. Vi har fyringer og overflytninger på vores til sommer. Det er der jeg kommer tilbage fra barsel, så kan lige mærke et lille pust af bekymring.
    Jeg håber du har fundet noget andet, eller gør det i løbet af foråret så du ikke når at blive alt for stresset over det.
    Kh Vibeke

  5. Maria: Mandagskuller er det værste 😉

    Vibeke: Tak for din omtanke. Jeg håber på at blive overflyttet til en stor skole i Hobro, men vi er mange om buddet, og der er nok næppe plads til alle. Så jeg håber bare til det sidste :)

  6. Hej Malene
    Håber du kom godt igennem din mandag. Her er der vinterferie nu. Øv med din skole – hos mig er der fyringsrunde i marts. Fårk!
    Skal vi lave en privatskole sammen – hvis vi ryger i svinget? :)
    -Mette

  7. Pia: Thank you. I wrote about the first day back at my job after a holiday. It was a bit hard to get started again 😉

    Mette: Den er jeg med på 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *