Træd af!

Mit gode, gamle Olympus er klar til at nyde sit otium.
Det har gjort det godt. Så godt som det kunne i hvert fald. Min fødselsdagsgave fra Rasmus og svigerfamilien var nemlig et solidt tilskud til et nyt og bedre kamera. Forslag til model modtages gerne.
Dagen har været dejlig og rolig med morgenbesøg af mine forældre, der kom med fine gaver, der allerede har fundet deres plads i hjemmet. Nu slår vi mave ovenpå hjemmebragt mad fra Kaj’en.

18 kommentarer

  1. Haha, en eller anden måtte jo tage æren for vejret!!! Men stort TILLYKKE 😀

    Lyder nu som ret så dejlig en dag alligevel, og lækker bluse/kjole ting du har på i det øverste billede!! :)
    Daisy er min yndlingsparfume, mmm…

    Kh Anne

  2. Jamen for søren … er det idag du har fødselsdag: Stort Tillykke :) Hurra Hurra.
    Canons Ixus får gode anmeldelser, og det findes i alle prisklasser.

  3. Tillykke Malene! Jeg synes det lyder som en vidunderlig dag… og hvor er du heldig, at du har fået tilskud til et godt spejlreflekskamera! Nu bliver jeg helt misundelig. Nyd din fødselsdagsaften og husk nu at få rigeligt med lagkage!

    Knus Marian

  4. Sikke en lækker overdel du har på på det øverste billede. Kan man måske få et hint om hvor den er købt :-)
    Mvh Anne

  5. Jeg haret et Canon 450D. Det er virkeligt godt, men ved ikke om modellen er ved at udgå… der kommer jo hele tiden nye af slagsen.

  6. Åh, hvor er du heldig :) Jeg er for ikke så længe siden selv blevet ejer af et spejlreflekskamera og jeg elsker det :) Den nyeste model indenfor canon hedder 600D (så vidt jeg ved) Har selv købt 550D, da jeg blev enig med min kloge lillebror og mig selv om at 600D ikke kunne ret meget mere og det det kan får jeg nok aldrig brug for. Håber du finder lige netop det kamera der passer til dig :)

  7. Tillykke! Og dejligt med Kaj-mad, har været der en enkelt gang, hvor de var SÅ søde og sørgede for børnemad, høje stole og legesager i ventetiden til ungerne. Ikke dårligt.
    Held og lykke med kamera-jagt.

  8. Tillykke… Fedt med en nyt kamera. Jeg kan desværre ikke foreslå nogen Canon modeller. Har selv et Nikon og er ovenud begejstret for det…. Tror det er sådan lidt-er man til iPhone eller android agtigt 😉 De kan næsten det samme, bare på forskellig måde!!!

  9. Tillykke, gid det var mig. Selvom jeg nu allerede er den glade ejer af et dejligt Canon 450D. :) Hvis du er ude efter et nyt kompaktkamera, vil jeg foreslå Canon ixus 130, det er virkelig godt til prisen og af størrelsen, og så er det rigtig pænt også. Men hvis det skal være spejlrefleks, vil jeg foreslå dig – medmindre du gerne vil kunne filme, så skal du have fat i et 500D – ikke at brænde alle pengene af på et splinternyt hus, men se om du ikke kan finde et lidt ældre, f.eks. 450D som mit og Annes, som lige akkurat er digitalt spejlrefleks, for ligeså snart du har huset kan du jo bygge ud med objektiver, linser og filtre, alt det du vil og i dit eget tempo og få endnu bedre muligheder for at skyde gode billeder. :)

  10. æh, der læste jeg forkert. Du skrev spejlrefleks og ikke kompaktkamera. Jeg har et Canon 450 og er meget meget tilfreds med det. Lad endelig være med at købe Canon 1000 selv til den lave pris: det er lige en tand for billigt.

  11. Tak for jeres lykønskninger og inputs om nyt kamera. Jeg drømmer nok mest om et Canon 500 eller 550. Jeg skal selvfølgelig nok opdatere, når jeg har besluttet mig :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *