Solstik…

Påsken er lig med bølgeskvulp, skovtur, terasse-liv, glødende kul, kryb og kravl, en lur midt på dagen og gammeldaws is. Det er lige til at holde til.

19 kommentarer

  1. Skønne sommerbilleder! Ja…. lige bortset fra nærbilledet af en fluesmækker hahaha det kunne jeg godt have været foruden, men jeg fangede symbolikken!
    Enjoy til jer der har ferie!
    Knus

  2. Åh det er altså også sommerferie for mig. Billederne af fiskekutteren! Jeg får flash back til de dejligste sommerferieminder. TAK!
    Og god påske :)

  3. Hejsa malene
    Sikke en skøn blog du har..og hvor ser det bare ud som nogle dejlige stunder- øjeblikke på billderne herover..
    Tak for sin søde hilsen inde på min bloog- har forsøgt at skrive tilbage til dig inde fra bloggen, men nu bliver det her..håber ikke du er blevet alt for utålmodig:O)

    Malingen jeg har brugt til have møblerne er af mærket NORD SJO NORD (tror det er svnsk..)
    Den sorte vi har brugt hedder: tinova vx

    Det er købt i byggemarked og er en ny slags maling som er kommet frem, udviklet særligt til udetræ og vores nordlige klima ..(Tror det er svensk produkt)

    hvor om alting er -så er den super lækker at arbejde med..den er lidt dyrere end andet, til gengæld så sparer du at grunde (Både i penge og allermest i besvæt)..Det er jo ikke det fedeste at male på..men hey, det bliver bare vildt flot og det hele værd når det er færdigt:O)

    Hvis du skynder dig så kan du nok lige nå det idag:O)
    God påskedag til dig

  4. Nå ja..tror du måske du kunne hjælpe mig med at lave en helt række af billeder ligesom du har henover her..kan ikke helt finde fidusen og er nød tilat kægge et billed ud af gangen (tror bare ikke jeg har fundet den rigtige knap endnu) :O)
    og ligeså..kan du nåske hjæpe mig kort med hvordan jeg får lavet en lign. – Det blogger jeg om..-
    model på min egen bolg..(har heller ikke fundet kanppen endnu til den..men vil så gerne have det til at komme videre fra bloggen med og til at sortere ting og sysler fra hinanden..)
    på forhånd tak :O) og god god påske-solskins-dag til dig og dine:O)
    Rikke

  5. Hvor ser det lækkert ud. Er helt vild med billedet af fiskekutteren, at se hvordan sol, vind og vejr har afskallet malingen, smukt indfanget.

  6. Dejlig blog du har :)

    Og sikke dejlige sommerbilleder du har :)

    Mine øjne faldt straks på hundene, hvor er de bare MEGA cute!! Hvad hedder de og er de dine?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *