Velbekomme, Kalejdoskop

Ikke alle kan kende forskel på dit og mit.
Kalejdoskop i Aalborg kan i hvert fald ikke.
Som Ida beskriver her føler de sig åbenbart berettiget til at bruge private blogspot-billeder på deres webshop, når de lige står og mangler et godt produktfoto. Mit var et af de “udvalgte”.
Venlig henvendelse til ejeren førte kun til lutter dårlige undskyldninger og ingen kompensation som “tak for lån” af billede.
Så her til eftermiddag blev der æltet ekstra godt og lavet et par seriøse karateslag i dejen, imens den indre temperatur atter faldt til normal.

20 kommentarer

  1. Sikke nogle bøller. Godt I har været efter dem. Det er da for dårlig stil. Er sikker på at brødet blev ekstra godt af de tildelte tæsk..:-)
    Kh V

  2. En ting er de har hugget jeres billeder, noget andet er da at de ikke vil stå ved det…Tænk hvad de kunne ha fået ud af at ende denne historie på en god måde, “undskyld og kom ned og hent en lille julegave”…;)Men der er åbentbart nogle der endnu ikke har indset at vi blogger er en af de bedste og billigste markedføringskanaler…
    Hej fra Maja B, som bestemt også mener hun har rettighederne over sine egne billeder…

  3. der er ingen tvivl om, at der er mange i blogland som tager vildt gode billeder! Og “vores” billeder viser mere om produkter – som regel – men derfor kan man da godt spørge om lov inden man snupper dem.. jeg synes i det hele taget at de skal holde nallerne for sig selv.. godt der er nogen der spotter dem når det sker.. Kh C

  4. Uha det er godt nok flabet! Jeg forstår godt at både du og Ida er både sure og skuffede. Jeg synes næsten det værste er den behandling i har fået EFTER i har opdaget det. Nå, men så gider jeg heller ikke handle i den butik mere! Basta!

  5. Maja B: Du har fuldstændig ret, og det var netop også Idas og min tanke, at det skulle løses stille og roligt med et fortjent plaster på såret til os. Men sådan skulle det ikke være.

    Alle i andre: Hurra for sammenhold i blogland!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *