Tusind tak for alle de søde og betænksomme ord, I har skrevet til mit sidste indlæg.
Det varmer langt ind i hjertet, og jeg har læst hvert et ord. Flere gange.
Og TAK til verdens bedste Ida. Som i dag kom forbi med overdådig frokostkurv og omsorg. Lige hvad jeg trængte til.

28 kommentarer

  1. Dejligt med gode veninder som virkelig er der når der virkelig er brug for et lyttende hjerte og knus i mængder. Jeg håber virkelig det bedste for dig Malene, og håber snart du er ovenpå igen. Pas på dig selv. Stort virtuelt knus fra mig til dig

  2. Det var sødt af Ida! Har tænkt meget på dig, for jeg har været igennem lidt af det samme. Efter et forhold på 7 år, måtte min eks og jeg nemlig også indse, at vi ikke længere ville det samme. Og så tog vi den samme, svære beslutning. Det bliver godt igen, Malene. Og hurtigere end “det plejer”, det lover jeg!

    1. Tak, Julia.
      Vi har været sammen i knap 9 år, så lige nu føles det hele ret uoverskueligt. Det er rart at høre, at man kan komme helskindet igennem.

  3. Slik er nu engang god medicin mod hjertesorg. En ordentlig løbetur er heller ikke af vejen, hvis man er til den slags, og gode veninder er det aller, allerbedste. God aften.

  4. Pyha – så lige dit indlæg. Slemt for dig – men det skal nok gå og lidt trøsteslik må være på sin plads. Nu går det mod lysere tider og jeg ønsker dig alt godt fremover. Sender en lille krammer med god energi :) mette

  5. Åh en dejlig Ida, du har;)
    Godt hun er der – håber du kan se det der lys på den anden side af en svær tid.
    Tanker og virtuelle knus i din retning

  6. Jeg bliver også bare lige nødt til at sende de allerbedste og varmeste tanker herfra. Blogging på godt og ondt ja, man føler med alle sine kære bekendtskaber derude i blogland ligesom med sine veninder IRL. Lige nu føler jeg med dig og det gør ondt langt ind i hjertekulen!

    KH og KRAM

  7. Har også først lige læst dit forrige indlæg… får helt en klump i maven. Syntes altid det er trist når folk går fra hinanden, men ofte er det for det bedste og til gavn for begge parter. Håber det bedste for dig fremover og dejligt du har veninder til at støtte dig (og så hjælper slik i store mængder… tror jjeg… sikkert eller andet med endorfiner som frigives). Go’ karma herfra

  8. Selvom jeg ikke kender dig, så har jeg altså tænkt på dig! Og dejligt at se at der bliver hygget om dig..! Og så er jeg lidt nysgerrig på de der “vafler”. Her bliver vi ikke opdateret på slikfronten så ofte 😉

  9. Åh gud! Nu går det lige op for mig hvorfor du havde brug for trøst… jeg sender altså virkelig mange tanker til dig og dropper også gerne noget øko forbi på vejen hvis det kan varme det mindste i det lille rækkehus! Kærlighed er bare så forbandet svært!

  10. Kære Malene.
    Jeg har taget en blog-pause, men læser stadig med hos mine faste blogs – heriblandt din. Det gjorde mig virkelig ondt at læse din forrige post, jeg sender dig varme og gode tanker og håber dine dage snart bliver lysere. Nogengange stinker livet bare … men det er heldigvis kun i perioder.
    Rikke grace-too

    1. Hej Rikke.
      Jeg tager en dag af gangen. Lige nu virker det hele lidt håbløst, men jeg ved jo godt, at det ikke er sådan for evigt.
      Tak for dine ord.

  11. Kære Malene

    Som fast læser og dermed usynlig gæst i dit hyggelige hjem, gør det mig trist, at erfare hvad der er sket. Ville føle mig som en kold voyeur, hvis jeg ikke lige fik skrevet en varm hilsen til dig. Ønsker dig rigtig god vind!
    Ulla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *