Sløjfe helligdage? Jeg stemmer nej.
Helligdage er de små afbræk, man glæder sig til og nyder, når de er her. Jeg ville nødigt undvære.
Nu vil jeg lukke øjne og ører for den vejrudsigt, de har lovet de kommende dage. Løgn og latin.

21 kommentarer

  1. Jeg stemmer også nej til det med at sløjfe helligdage…! Det er så fantastisk med en ekstra fridag, og selv om det kun er en enkelt dag, så føles det faktisk som meget mere:)

  2. Foråret er ikke kun skønt med længere dage, varme og alt springer ud. De “korte uger” er mindst lige så skønne.:-)

    Dejlige billeder…

  3. mmh, sikke en haps sommer! hvor sommersprudlende & berigende:) jeg vil altså heller ikke undvære de helligdage. i hvert fald ikke dem med sol på!

  4. Helt enig… Helligdage er hellige – og passer ret godt ind mellem de stressede hverdage. Det kan ikke passe vejret skal til at skifte. Jeg har omstillet tæerne fra gummisko til sandaler!

  5. Præcist.. De er så længe ventede de der små mini ferier, som bare er så vigtige… :) Som altid fine billeder… og sommerlige.. og ja stemmer også for løgn og latin..!

  6. Ja helligdagene skal absolut blive, de er helt særlige her i foråret. Jeg kan gå med til et bare par dage med lidt regn og dårligere vejr (pga vand til haven) men så er det også det, så må det gode vejr gerne komme igen :-)

  7. Fulstændig enig med dig….:) De her små mini-ferier har altid været som en nedtælling/optakt til den længe ventede sommerferir;) Elsker dem..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *