Stolte traditioner skal holdes i hævd til det sidste.
Jeg flader ud på sofaen efter en skøn aften med den uigenkaldeligt sidste musikfestival, inden skolelukningen bliver en realitet om få dage. Det blev en aften med sang og musik, udstilling, mindeværdige ord og fugtige øjenkroge.
Vi har drevet skole til det sidste, og det er jeg stolt af.

19 kommentarer

  1. Kreative elever du har! Dejligt at høre, at I havde en god afslutning. Stoltheden kan du roligt tage med dig videre til næste skole:)

  2. Børne kunst!! Suk findes der noget bedre….
    Sørgmodig med nedlukning af skolen, nedskæringer, begrænsninger, besparelser bla bla jeg får spat!

  3. Dejlige billeder Malene…jeg ville SÅ gerne have været der i aftes, men min bedre halvdel skulle til noget bestyrelses halløj, så jeg måtte blive ved børnene. Men hele resten af min pukkelryggede var da med – det må ha været en ret speciel aften! Jeg tror nok at jeg havde været én af dem med fugtige øjenkroge, hvis jeg havde været der…hold op, hvor har jeg mange mindre fra den skole. Og det er jo et stykke af vores families historie, som ender….både min far og hans 3 søskende har gået der og min søster og jeg og vores fætre og kusiner – det er sku trist at det skal slutte!
    Nå det blev en længere smøre…nyd dagen i dag.
    Knus Malene

    PS. Jeg fandt sku SPILLET på loppemarked i søndags…:-) :-) Viiild jubel:-)

    1. Det er altid dejligt med en smøre.
      Jeg troede faktisk ved første øjekast, at du var der, men jeg fandt hurtigt ud af, at det var din søster. Hun så i hvert fald ikke ud til at genkende mig 😉
      Det er virkelig trist det hele. Jeg glæder mig i hvert fald ikke specielt til i morgen. Men når det ikke kan være anderledes, synes jeg, at vi lukker og slukker med maner.

      P.S. FEDT med spillet! :)

    2. Ej, jeg havde slet ikke lige gennemskuet, at det var dig, der var oppe på skolen! 😀 Det gik lige op for mig, da jeg kunne genkende børnenes kunst fra udstillingen deroppe!! Haha, der kan man bare se!! :-) Jeg synes, det var en rigtig fin afslutning – og sikke mange, der var mødt op!

    1. Vil lave det med mine dagplejebørn – derfor udstandseren – de er for små til at klippe dem selv :O)
      De kan fint male med fingermaling på dem.
      Tak for ideen :O)

      Mona

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *