Pludselig var den her.
Dagen vi længe har vidst ville komme, men som ingen havde lyst til.
Eleverne satte i dag stolene op for sidste gang og er nu klar til nye eventyr på en ny skole.
Jeg fik fine afskedsgaver og kram i massevis. Det blev en hård men god dag, der efterfølgende  krævede en tur ud i det blå for at klare tankerne.
De sidste flyttekasser og affaldssække skal fyldes i løbet af næste uge, inden vi drejer nøglen for sidste gang og overgiver os helt til sommerferien. Den er tiltrængt.

17 kommentarer

  1. Øv hvor er det bare ærligt sådan noget. Jeg kan slet ikke forestille mig hvor stort et arbejde det også må være at “rydde” en helt skole!!

    Rigtig god sommer til dig. Jeg håber snart hovedet bliver klart igen.

  2. Jeg er lige kommet hjem fra en tilsvarende hård dag. Glæder mig til vi skal rekonvalisere sammen.
    Fine gaver i øvrigt.

  3. Øv ja, har selv været til afslutning på min skole i dag. Kunne heldigvis nøjes med at sige god sommer og på gensyn til min 5. klasse, men måtte desværre sige farvel til tre kollegaer og en hel 9. klasse. Hvor er det hårdt, det vænner man sig aldrig til. Ville dog også nødig være i dine sko, at pakke en skole ned og sige farvel til den er da for træls, for at bruge et godt gammelt jysk ord.
    Flytter du med til den nye skole eller starter du et helt nyt sted?

    1. Træls er et meget rammende ord.
      Jeg flytter med på den nye skole, men skal ikke have mine egne elever mere, så det er lidt hårdt.

  4. Tænker det må være en hård omgang for alle parter…
    Jeg er netop gået ind i bestyrelsen for en støtteforening for vores “landsby” skole, så vi forhåbentlig kan bevare vores dejlige lille skole, som JW dog først om et par år skal starte i…
    God ferie…
    //Maja B

    1. Hvor er det dejligt at høre, Maja. Det er den slags engagement og drivkraft der skal til for at bevare de små skoler. Jeg tror din tid der er godt givet ud.

  5. Puha det lyder faktisk ikke rart, du er dejlig positiv alligevel får jeg lidt en klump i halsen når jeg læser det du skriver. Rigtig god sommerferie, men vi “ses” jo nok 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *