KBH

Jeg har været på miniferie i København. 
En af mine yndlings tøser har forladt det nordjyske til fordel for Nørrebro, og vi tog turen derover for at dele det nye eventyr med hende. 
Det blev den dejligste weekend med en masse, der skulle ses og nås, men også med rigelig tid til lækker mad, snak og smil. 

27 kommentarer

  1. Dejligt med et skud KBH. Det nyder jeg også altid.

    Faktisk har min bror i årevis boet lige overfor Laundromat, men er lige flyttet. Det er virkelig et hyggeligt hood.

  2. juhuh, du har været her! lige her faktisk:) gad vide om vi har spottet hinanden – uden at vide det. håber, du har haft en dejlig københavnsk venindehyggeweekend.

    1. Jeg har kigget meget indgående på alle de unge københavnske piger, der kom imod mig i håb om at genkende nogen 😉
      Men jeg fandt dig desværre ikke.

  3. Hold nu op du har nået meget på kun et par dage. Skønne billeder som altid :) Jeg har også mine favoritter som bare skal besøges, når turen går til staden…hvilket egentligt er alt for sjældent, når nu mine bedsteforældre bor der.

  4. Ihh hvor ser det bekendt ud!! Smukke billeder. Gid du havde skrevet under billederne hvor det var? Så sku’ jeg fluks på sommercykkelrundtur :)

  5. Dette så flott ut, skal selv til København i August, gleder meg :)
    Hvor er butikken med de flotte interiør gjenstandene (kopper/vaser osv) på bilde nr 13, dit MÅ jeg :)

    klem Mari

  6. Spændende og lækre omgivelser du har været i… Selv bor jeg i Odense, og har altid haft det sådan, at en lille smule KBH er ok, men jeg får hurtig lyst til at komme derfra. Men dine billeder giver alligevel en smule udlængsel efter det København kan – der er jo så mange lækre kroge med fede sager. :-)

  7. Hvor har du set de fine dukker? Har nemlig i februar og marts arbejdet på en workshop i Tanzania hvor handicappede voksne producerede dukker der var præcis magen til :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *