Tingfinderiet

Da jeg sidste sommer gav den som kræmmer i Viborg, handlede jeg bl.a. med en dame, som ved første øjekast blot lignede en meget entusiastisk loppegænger, da både hun og gemalen havde hænderne fulde af dit og dat. Men da vi faldt i snak, viste det sig, at hun driver et indendørs loppemarked nær Skive med både antik og retro.
Tiden er fløjet siden da, og jeg nåede aldrig derud. Men i dag, da jeg besøgte mine forældre, måtte jeg lige forbi. Jeg gik tomhændet derfra, men fristelser var der nu nok af. Se nærmere her.

P.S. Jeg beklager de grumsede mobil-billeder. Kameraet havde gemt sig i bilen 😉

14 kommentarer

  1. Ser ud som et helt fantastisk sted :-) Jeg syntes bare priserne er tårnhøje når det er hos sådan nogen rigtig kræmmere man handler, så det bedre med spejder-markeder eller lignende :-)

    Kh

    1. Det er sandt, at man ikke ligefrem gør kup den slags steder. Man betaler jo for at andre har brugt tiden på at udvælge de lækre ting. Men så slipper man til gengæld for at sortere i en masse skrammel :)

  2. Malene, har du været i Silkeborg til loppemarkded? Er sikker på det lige ville være noget for dig. De 3 første søndag i hver månede står en masse masse kræmmere på Søtorvet i Silkeborg. Her er fantastisk!

  3. Er der andre lækre loppe/kræmmer-steder på Skive/Viborg-kanten??? En veninde og jeg skal udforske området på torsdagens loppeshoppe-tur… Og Tingfinderiet kommer vi vidst ikke udenom. 😉

    Kh. Mette :)

    1. Hej Mette.
      Hvis I er på Viborg egnen, vil jeg anbefale jer at køre forbi loppemanden på Holstebrovej 99. Han har åbent onsdag/torsdag 14-18. Jeg ved ikke, om sommertiderne er anderledes.
      I Skive er der et par gode, store genbrugsbutikker langs Viborgvej.
      God fornøjelse :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *