Vi er i laveste gear herhjemme. Det er nødvendigt efter en grim oplevelse i weekenden.
Anton blev overfaldet og bidt af en løs schæferhund. Han slap med skrækken og uden synlige mén. Skrammerne og de blå mærker tog jeg mig af.
Det føltes som år, inden ejeren kom. Og efterfølgende har det virkelig plaget mig at tænke på, hvor mange der faktisk stod i nærheden og ikke ville hjælpe.
De seneste par dage har vi bygget hule herhjemme, leget i haven og gået småture. Men i aften skal jeg ud. Jeg har en date med Batman 😉

36 kommentarer

  1. Sikke en grim oplevelse frygter selv sådan en oplevelse med min lille gravhund. Hvorfor tager folk ikke deres hunde i snor når de ikke har styr på dem!! Bliver så sur når jeg læser dit indlæg. Godt det trods alt ikke gik værre puh ha. God tur ind og se batman! :)

  2. Puha sikke en grim oplevelse.
    Har prøvet noget lignende for et par år siden. Det er bare ikke rart, og mens det står på “må man klare skærene” men bagefter har man tid til at tænke over oplevelsen (på godt og ondt)
    Håber batman kan få dine tanker ledt lidt til noget andet :)

  3. Sikke ubehageligt… Hunde skal i snor hele tiden, jeg er sgu ligeglad om ejeren siger de ikke gør noget. Jeg er dårligt gående og fuldstændig forsvarsløs hvis en hund kommer løbende mod mig også selvom den er glad. Den kan vælte mig meget meget nemt. Jeg har intet tilovers for hundeejere der ikke kan finde ud af deres hund skal i snor…. Glad for det ikke gik værre for jer. Ha’ en dejlig aften!

  4. Jamen søde Malene dog, det var da en grim grim oplevelse!!! Jeg håber du/I er ok?
    Kan godt forstå at den slags sætter sine spor…så er det jo godt at man har en rede:-) Håber du får fornøjelse af Batman i aften:-)
    Knus Malene

  5. Puha, jeg ved ikke hvad jeg ville gøre!!!
    Anna er én gang blevet “overfaldet” af en lille møg-køter, ahrmen jeg skældte og smældte, sparkede hunden og ejerne blev vist noget fortørnede…. Men stod jeg overfor en stor hund blev jeg nok også lille….
    Nus ham, åh nus ham, lille ven.
    kh Libbie

  6. åhr, stakkels jer:( hvor er det ganske ubehageligt og uretfærdigt. jeg sender jer helende tanker! håber ham batman fremover passer på jer alle tre.

  7. Åh noooo.. sikke en unfair og træls oplevelse. Godt i hygger jer med hule derhjemme mens i slikker sår. Jeg sender karma og tanker til jer – hils batman. Jeg vil osse snart have en date med ham!

  8. Åh, hvor forfærdeligt! Er du ok? Måske har folk simpelthen ikke turdet at hjælpe, når der var en stor hund indblandet? God fornøjelse med Batman:)

    1. Jeg er ok, bare rystet.
      Jeg blev ved med at råbe til nogle fyre, der stod tæt på, om de ikke nok ville tage Eigil, der stod helt forstenet, bare så han ikke også blev bidt. Men de ville ikke hjælpe mig. Det synes jeg var lidt skræmmende.

  9. Nej hvor hæsligt!! Hvad med den arrige hund, skal den aflives eller hvordan er regler og love for den slags? Hvad sagde ejeren? Øv, jeg bliver så gal altså… Håber I får slikket sårene og snart er klar på verden igen.

    1. Det første ejeren sagde til mig udover undskyld var, at hendes hund ikke skulle aflives. Og nu er det desværre ikke første gang, at jeg oplever hundeangreb, og jeg ved af bitter erfaring, at politiet er komplet ligeglade med den slags anmeldelser.
      Så jeg må desværre tage til takke med en undskyldning. Og så leve med at jeg aldrig tør gå den vej mere.

  10. Nej nej stakkels lille Anton – sikke noget, en grim oplevelse, bestemt! Jeg er selv blevet bidt i maveskindet af en vild schæfer på en ferie engang og er nu piv bange for dem, deres størrelse og styrke! Sådan en hund burde bare ikke gå fri- ejeren har så meget med i det der- håber du/i fik en undskyldning der var værd at føle på! Tanker herfra

  11. Puha, jeg kan simpelthen blive tosset over sådan en opførsel, både fra hundeejers side, men også fra tilskuernes side – man er ret magtesløs i sådan en situation, hvis man er helt alene om det.

    Puha, stakkels Anton. Håber ikke han bliver alt for mærket af den grimme forskrækkelse.

    Tanker herfra…

    1. Det er desværre ikke første gang, det går ud over Anton, men han er en tapper lille hund. Det er staks værre med “moderen” 😉

  12. Ej pyha sikke en grim oplevelse… Dt burde simpelthen være forbudt med hunde uden snor på offentlige områder.. Håber I er ved at være ovenpå igen..
    Tanker herfra

  13. Nej Malene? Hvad er det dog du skriver? Puhhha en skrækkelig oplevelse:-( Åh nej det kan jeg slet ikke klare sådan noget. Hvorfor i alverden var den Schäfer ikke i snor? Og ubegribeligt hvorfor folk bare stod og gloede? Det kan jeg slet ikke forstå.
    Godt der ihvertfald fysisk ikke skete det store med jer alle. Men tanken og oplevelsen sidder da der endnu, forståeligt nok.
    Stort kram til jer alle

  14. Åh for faen da.
    Det er noget nær det værste man kan komme ud for, som hundeejer! Du læste jo også mit “indlæg” på instagram, om min lignende oplevelse – der endda krævede flere ture til dyrlægen, for min mors mops. Jeg var uendelig glad for, at jeg ikke var der, da overfaldet skete. Kan så godt forestille mig hvor rystet du må ha’ været. At folk ikke hjælper til – selv efter at du råber om hjælp, er omend endnu mere rystende!
    Jeg har det o.k. med, at nogle hunde går uden snor. Jeg har det til gengæld ikke o.k. med hundeejere, der ikke kan styre deres hunde.
    En masse kærlighed til både Anton og Eigil. Og må du/vi aldrig opleve sådan noget igen.

    //Pernille Z (novice)

  15. Åh nej, det sker bare alt for tit! Godt du slap “billigt”. Jeg håber dog ikke Anton lader sig påvirke alt for meget af det!? Hvis han tilmed har prøvet det før.

    Vi har selv en gammeldags labrador på hele 42 kg. Selvom han er stor, er han 3 gange blevet udsat for det samme – løse hunde og en ejer der ikke mener hunden gør spor. Første gang 4 x Gran Danoise, senere en Golden Retriever og sidst en lille bitte hund som gik amok.

    Monty har både fået flænset sine ører og sår/rifter på maven ved sammenstødene. Samtidig er både min søster og mor er blevet bidt og har fået blå mærker, og ja politiet gør formentlig først noget, når en eller anden (hund eller ejer) bliver bidt ihjel. Det er skrækkeligt.

    Desværre har vores Monty nu svært ved at omgås andre hunde, ligesom jeg selv og min familie er rædselsslagen for løse og arrige hunde. Det er simpelthen så tarveligt af andre hundeejere at udsætte andre for den slags!

    Kram til både dig og søde Anton :-)

  16. Øv, en lorteoplevelse. Jeg HADER løse hunde. Dengang jeg var et stort barn, oplevede jeg det samme med vores egen søde lille hund, der blev overfaldet af en af nabohundene, fordi deres hoveddør stod åben :/ Der skete heldigvis ikke noget alvorligt, men jeg tror jeg har været lettere traumatiseret efterfølgende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *