Jeg har ønsket mig en teak-kommode til soveværelset lige så længe, jeg kan huske. Jeg er bare aldrig stødt på den rette. Ikke fordi udvalget er begrænset, men fordi jeg ikke vil give en mindre formue for den slags. 
I går stod den der endelig. I den lokale genbrugs. Og efter at have tilsmilet mig gratis fragt kom den med hjem. Den skal have en kærlig hånd men får ellers lov til at stå, som den er.

37 kommentarer

  1. Den er flot :) elsker også teak og fandt også en stor teakskænk for kort tid siden i genbrug – 800 kroner, men nyistandsat. Har kigget rigtig længe, men 2-4000 kr for sådan en ville jeg nu ikke give.

    1. Det er nemlig lige det. Jeg kan sagtens finde masser af fede modeller på DBA, men jeg er simpelthen for nærig til at give 1200 kr og derover.

  2. Jeg har så sent som i går Googlet teak kommoder, da jeg også gerne vil finde en til soveværelset- og så viser du så fine billeder og lækker teaksag- to sjæle en tanke og tillykke med den, super flot. Jeg leder videre,nu endnu mere inspireret;)

    1. Du kan nemt finde en lækker sag, er jeg sikker på. Jeg ville selv gerne have haft en endnu finere model, men nu stod den her bare og skreg på mig 😉

  3. Hvor er den bare smuk! Hele arrangementet ser supergodt ud! Jeg er simpelthen nødt til at høre, hvad du endte med at give for den? :)

    God aften!

    Kh. Jenny

  4. Åh misundelse er simpelthen sådan en grim ting….:)
    Hvor er den smuk! Elsker elsker elsker teak – men jeg er også kun faldet over de mere pebrede af slagsen. Har to i huset – men de er begge malede og ved ikke om jeg orker/kan gøre det om;)
    KH Anne

  5. Hvor er den fin. I lang tid malede man jo alle den slags så det er ikke så nemt at finde dem i fin stand. Jeg synes det klæder den med Tigeren.

  6. Ih, hvor er den skøn! Jeg går også og ønsker mig en teak kommode og spisebord, men ja – de er svære at finde til en nogenlunde pris! Jeg håbe r jeg snart bliver lige så heldig som dig :)

  7. Jeg elsker teak! Tror min mand syntes det er på nippet til at tage overhånd 😉
    200 spir, det er sku’ et godt køb! Du er den vildeste “loppe-haj” :)

  8. Hvor er den bare fin! Jeg er selv på udkig efter en lignende model eller evt. et chatol. De er bare så smukke, men man skal ganske rigtigt holde et vågent øje for ikke at komme til at betale for meget :-) Mon ikke, der dukker en op i min lokale genbrugs i dette friske, nye år? 😉

  9. Heldige dig! Hvor er jeg glad for at du skriver den stort set kommer til at stå som den er, jeg synes simpelthen det er blasfemi at male dem, især pastelfarver…

  10. Hvor er den bare FLOT Malene – hvilken genner nappede du den i? Kender du loppen oppe ved forbrændingen i Hobro? Drevet af beboere fra Værestedet (tror jeg det hedder). De har altså også mange fine ting til billige penge – det er min faster er der den pædagogiske tovholder deroppe:-)
    Kh. Malene

  11. Så flot! Jeg har arvet sådan en af min mormor, men jeg har ikke plads til den i verdens mindste lejlighed(!) :-) Det er enten den eller børnenes legetøj(!) Den eller tv’et… Jeg tror, jeg må vente med at lade den flytte ind til jeg er flyttet ud og ind i noget større:) For selvom jeg godt kunne undvære vores TV tror jeg ikke det ville være en særlig populær beslutning hos Gustav:) God weekend til dig! Kh K:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *