Turen går til… Amsterdam

Amsterdam_city_kort

Sommerdestinationen er på plads, og ventetiden er lang.

Sidst på sommeren sætter vi kurs mod Amsterdam. Det er mit første besøg i byen, og jeg glæder mig helt vildt. Især til at vågne op i De Pijp kvarteret, hvor vi skal bo.

Efter Amsterdam tager vi en lille afstikker til Belgien, hvor gode venner venter os i Antwerpen.

Jeg håber, I vil dele jeres allerbedste Amsterdam-anbefalinger med mig i kommentarfeltet.

Indspark til Antwerpen, og Belgien i det hele taget, modtages også med kyshånd. Tak.

6 kommentarer

  1. Åh den skønneste by!! Du kan gode glæde dig. Sejle på kanalerne, leje en cykel og shoppe i de 9 gader er et must mest fantastiske shopping områder og skønne hyggelige cafeer. Og en tur i red light district hører sig til!

  2. Ej, hvor er jeg bare misundelig :) De Pijp kvarteret er det hyggeligste, det skal du virkelig glæde dig til :)

    Jeg vil også anbefale Anne Frank museet, som jeg syntes, var ret spændende. Hvis der er mega lang kø ude foran, skal I ikke fortvivle; det går ret stærkt 😉

  3. Jeg er netop kommet hjem fra en 4 dages tøsetur i Amsterdam. Det var min anden gang i byen og glæd dig – den er skøn! Virkelig hyggelig og dejlig by og selvom det er en storby er den jo indbyggermæssigt mindre end KBH, og det er faktisk rart at være på ’storbys-ferie’ i en by som ikke har 10.0000 attraktioner og seværdighed som man bare SKAL se. I Amsterdam er der tid til at slentre og bare nyde de skønne kanaler og smukke huse.
    Jeg kan især anbefale Jordan kvarteret, som jeg synes er virkelig smukt og hyggeligt. De er gode til æblekager, så snyd ikke Jer selv for en cafe tur med ægte æblekage med masser af flødeskum!
    Hvis I er til indonesisk mad har de også mange gode spisesteder. Sneglcille har i øvrigt lavet et indlæg om Amsterdam, hvor der også er gode fifs i kommentarfeltet. Rigtig god ferie!

    1. Jeg glæder mig til netop bare at slentre og nyde byen. Vi har nok dage dernede, så vi skal nok få set en masse.
      Tusind tak for tips :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *