Weekendlykke

The_White_Album_songs_from_the_sun_vinyl

Skoletavle_madplan

En dejlig og tiltrængt weekend lakker mod enden. Den faldt på et tørt sted. Hoste og øm hals endte med at koste mig pusten det meste af vinterferien og ugen efter med.

Så der skulle tages revanche. Det gjorde vi fredag aften med et brag af en koncert med The White Album, som vi først for nyligt har fået øjnene op for. De tåler bestemt et lyt, hvis I ikke allerede kender dem. Lørdag var torvedag og god musik på pladespilleren.

I dag er det gråt i gråt, og Twin Peaks er på repeat. Jeg håber, I har nydt en dejlig weekend i eget tempo.

4 kommentarer

  1. Det lyder som lige sådan en weekend jeg nyder lige for tiden… Selv har jeg slet ikke været udenfor min dør hele weekenden, har udelukkende hygget her hjemme :-) Vejret har egnet sig rigtig godt til den slags – også her gråt med gråt på. I dag vågnede vi dog til et halvhvidt landskab. Here we go again…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *