Nam – social dining

Nam_social_dining_aalborg

Nam_social_dining

Nam_vesterbro_aalborg

Sidste weekend havde vi spontant booket bord hos Nam på Vesterbro. Det var en forsinket fødselsdagsfejring for K. Bare os to.

Nam slog dørene op i september sidste år men har allerede høstet mange rosende ord, så det har længe stået øverst på vores must-try-liste. Stedet er en lille lomme af god mad og ro midt i Aalborgs bankende hjerte. Det føles nærmest hjemligt, når man træder ind af døren, og betjeningen er helt i top.

Vi valgte otte retter efter kokkens valg. Konceptet “social dining” er enkelt, man deler maden og smagsoplevelserne, og det er smadder hyggeligt. Vi fik serveret otte vidt forskellige men alle veltilberedte og smukt anrettede portioner. Der var både fisk, kød, dumplings og en smelt-på-tungen-god sorbet til dessert. Selvom vi var blandt de sidste gæster, sad vi med en følelse af, at vi måtte blive lige så længe vi ville. Der blev kræset og hygget om os til sidste bid.

Om lidt åbner Nam op i større lokaler lige ved siden af den nuværende restaurant. Jeg håber, de kan bevare den varme hulestemning og intimiteten midt i det pulserende byliv. Det må stå sin prøve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *