Game on!

Bodum_stempelkande_Tina_Marie_Bentsen_kop

Keramik_porcelaen

Bodum_stempelkande_soeholm_marmeladekrukke

Som køer på græs. Sådan føles det altid, når loppesæsonen skydes i gang. Jeg har personligt altid sommerfugle i maven. Masser af skrot og skatte der venter på at skifte hænder. Indimellem er man heldig, og andre gange går man tomhændet hjem.

Jeg ved aldrig, hvad jeg leder efter, for jeg mangler intet. Og dog. Forrige weekend var jeg heldig at slæbe en solid bunke tøj med hjem. Lækker strik som min nærighed lod hænge i butikkerne i vinters. Nu hang de der til spotpriser.

Keramik, glas og porcelæn har jeg altid svært ved at gå forbi. Alt bliver vendt og drejet. Især det finske banker mit hjerte særligt for. Indimellem lister de danske klassikere sig ind, som her i weekenden, hvor jeg måtte have en marmeladekrukke fra Søholm og en mini stempelkande fra Bodum med hjem. Alt sammen for en slik. Lige som det skal være.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *