Lucky me

Foedselsdag_april_2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Onsdag var lige et hak bedre end de andre feriedage. Det var nemlig min fødselsdag, og jeg blev forkælet til op over begge ører.

K og hele familien tog fusen på mig, da de overraskede mig med et spritnyt kamera. Et lille, fikst Olympus Pen, som jeg kan tage med mig overalt uden at slæbe mig en pukkel til. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre gave. Men nu er det forfra i kamera-skolen, og I må bære over med mig, indtil jeg får overtaget.

Resten af dagen blev fejret med jordbærtærte, øl på The Wharf og fransk forkælelse på Bistro 59; en af vores små yndlings lommer i Aalborg. Vi måtte vralte derfra ovenpå den lækreste 3-retters menu, hvor chokoladefondanten satte det perfekte punktum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *