Brus og Bæst

Fra Hanstholm til Nørrebro. Det ene kan være ligeså godt som det andet efter min mening.

En barnedåb på Sjælland fristede os over evne og fredag efter fyraften hoppede vi på en flyver for at stjæle os lidt Københavner-tid.

Vi lagde ud på Brus, hvor vi fik sodavand, øl og gode grin med de lokale. Stedet er nomineret til AOK-prisen i år. Det er ikke gået folks næser forbi, og man sidder tæt, men det gør det ikke mindre hyggeligt.

Imens vi fandt fredagsstemningen på Brus, var vi på en alenlang venteliste til et bord hos Bæst på den anden side af gaden. Et af Københavns bedste pizzarier, der høster priser og anerkendelse fra alle sider. Jeg har aldrig formået at være ude i så god tid, at jeg kunne reservere et bord. Men en ihærdig indsats og mange besøg ved skranken gav pote, og pludselig var der plads. Vi delte en margherita og en parmaskinke, og de var gane-gode. Niveauet og ambitionerne er ikke til at tage fejl af, men en anden gang orker jeg ikke at skulle kæmpe mig til en plads.

Vi svang forbi Kølsters Tolv Haner efter en godnatbajer, inden vi zigzaggede hjem mod hotellet.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *