Weekendlykke

Torsdags-takeaway.

Fredags-New-York-brainstorm på toppen af Aurum79. Jeg håber i øvrigt stadig, I vil komme med indspark til vores tur. Please.

Københavner-souvenirs. Blandt andet Katinka vinylen, der kører “Rundt og Rundt” i mit hoved for tiden.

Solskins-fødselsdag i smukke Sæby og lopperier på havnen. Jeg glæder mig allerede til weekend igen. Der er heldigvis ikke længe til torsdag.

3 kommentarer

  1. Noget af det bedste på vores New Yorker-tur var en tur i Little Italy, hvor vi spiste verdens bedste pizza og tiramisu. Udsigten fra Rockefeller er bedre end Empire, og jeg kan varmt anbefale en tur i Rockefeller både i dags- og aftenlys <3

    Gå-ture i Greenwich Village er SÅ hyggeligt, og der er masser af butikker og spisesteder. Her i blandt er Jack's Wife Freda og Greydog (i samme gade, skråt over for hinanden) to hyggelige caféer med LÆKKER mad.

    Vi var også en tur i Brooklyn Heights, bare for at se kvarteret. Det er fedt at komme lidt væk fra Manhatten og nyde skylinen på afstand.

    I skal selvfølgelig også en tur på The High Line. Det er noget helt særligt at gå højt og kigge ned på gader og bylivet. Alle andre steder kigger man jo op 😉

    Hvornår tager I afsted?
    Jeg håber, I får den skønneste tur. New York er bjergtagende, og jeg skal SNART derover igen <3

    Kh. Katrine

  2. Tusind tak for tips, Katrine. Vi har skævet meget til jeres nylige tur :)
    Vi kan desværre ikke komme ind og se NBA, som ellers er min store drøm, da det er uden for sæsonen. Jeg glæder mig til at gå på opdagelse i de forskellige kvarterer og til en masse gode madoplevelser :)

    1. Og dejligt du anbefaler netop Rockefeller frem for Empire, for vi har netop bestilt billetter til førstnævnte 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *