New York #8

Vores sidste hele dag i New York blev min absolutte yndlings dag. Vi havde kun to ting på programmet. Street art jagt i Bushwick og koncert i Flatbush om aftenen.

Det blev en meget afslappet dag, og det var lige hvad vi trængte til efter snart en uge som storby-turister. Helt nede i gear spiste vi morgenmad på det lokale torv, før vi satte kurs mod de spraymalede gader i nabolaget.

The Bushwick Collective er et område, hvor nogle af de dygtigste gadekunstnere fra hele verden har fået lov til at udtrykke deres kunst. Nye kunstnere slutter sig hele tiden til fællesskabet, og området vokser støt. Man kan få guidede ture, men vi nød at lede efter værkerne på egen hånd.

 

The Bushwick Collective

 

Kings Theatre

Da vi bestilte rejsen til New York, undersøgte vi samtidig hvilke bands og artister, der gav koncert i den uge vi var der. Vi var helt på toppen, da vi opdagede, at Nick Cave & The Bad Seeds skulle give koncert den sidste aften inden vores hjemrejse. Knap så begejstrede var vi, da vi fandt ud af, at koncerten var udsolgt på ingen tid. Vi undersøgte alle muligheder og fandt nogle “brugte” billetter på en anerkendt, amerikansk billet-udvekslings-side. Vi krydsede samtlige fingre og tæer for, at billetterne var ægte, da vi stod i køen til den udsolgte koncert i Kings Theatre.

Heldet tilsmilede os, og alt endte lykkeligt. Vi kom ind og kunne ånde lette op i det smukke, gamle teater. Nick Cave leverede en rørende og rasende god koncert, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre afslutning på vores ferie.

 

Nick Cave & The Bad Seeds

 

Five Leaves

Lørdag morgen sov vi længe. Hoved og krop var på standby.

Vi kombinerede en sen morgenmad med en tidlig frokost hos Five Leaves i Greenpoint. På den måde fik vi prøvet både deres berømte granola og burger. Det er værd at skrive sig bag øret, at man ikke skal troppe op, når sulten allerede rumler i maven. Stedet er populært og proppet, men det er ventetiden værd.

Mætte og møre hentede vi vores kufferter og sprang på en taxa mod lufthavnen.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *