24 timer i København

I sidste uge udnyttede jeg ferie-fordelen og hoppede med i bilen, da K skulle på arbejde i København. Det gav mig muligheden for en sviptur til storbyen og tid til at ose for mig selv.

Jeg startede formiddagen med Tove Jansson udstillingen hos Kunstforeningen Gl. Strand. Det var Mumi-magi for både store og små. Jeg travede videre ud af Vesterbrogade og fik solo-frokost på det nyligt åbnede WestMarket.

Resten af eftermiddagen fordrev jeg med shopping på Vesterbro, som jeg har udforsket alt for lidt. Sidst på eftermiddagen mødtes jeg med K til fyraftens-kaffe i solen hos Kihoskh, inden vi satte tænderne i en lun pizza og en kold øl hos Rbabarrab, der får pizzaer ind af bagdøren fra naboen Itzi Pitzi Pizza.

Næste morgen nåede vi en kop kaffe, te og lidt vindueskiggeri hos Rist, inden K skulle arbejde igen, og jeg skulle shoppe de sidste timer væk. Vi mødtes til fastfood-frokost hos Jagger og nuppede en køre-milkshake med på farten.

 

Tove Jansson udstilling: “Kunst, kærlighed og mumitrolde”

 

WestMarket

 

 

Kihoskh

 

Rbabarrab

 

RIST

 

Jagger

Gem

Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *