Sommer-status

Her har været stille. Imens har vi trådt gaderne tynde i både Hamborg og Berlin. Det har været en skøn afstikker, men nu glæder jeg mig til at puste ud og holde staycation i egen by, inden ferien rinder ud. Jeg håber, I gider se lidt tyske glimt, for jeg har kameraet fyldt med minder. Indtil da kan I få et par sneak peeks her.

Tschüss.

Gem

2 kommentarer

  1. Vi er også lige kommet hjem efter en skøn ferie i Hamborg med vores søn. Glæder mig til at se billeder. Mine favoritsteder er Sternschance og Karolinenviertel. God ferie 😀

    1. Dejligt at høre, Sara. De to områder du nævner er også mine klare favoritter. Denne gang fik vi dog også set lidt nærmere på St. Pauli, og det kan altså også varmt anbefales :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *