Hverdagsliv

Sidste uge var bare bedre end de fleste. Mandag aften væltede PJ Harvey Værket i Randers og tog os alle med storm. Det var en magtdemonstration, der gav gåsehud og glæde over at være tilstede lige netop der.

Jeg bandt en sløjfe på ugen hos Mille i Århus. Vi spiste morgenmad på solskins-terrassen og fik afprøvet op til flere indretnings løsninger i hendes nye 60’er bo. En feminin, farverig og fantastisk fin ramme for et nyt kapitel. Jeg glæder mig til at komme igen og ønsker mig akut en lyserød håndvask. Basta.

Gem

4 kommentarer

  1. De fineste billeder!! Åh, du var en af de heldige 😀. Min mand og jeg sad begge ved tasterne og blev sat i lang kø. Vi fik aldrig billetter til P.J. Harvey.

    Og så et lille tip. Næste gang du er i Aarhus, skal du svinge vejen forbi Frederiksbjerg (Ingerslevs Boulevard) og besøge den gamle pølsevogn, der er blevet forvandlet til den fineste kaffevogn. Og så har du udsigt til byens nye, fine og arkitekttegnede skole med røde teglsten og beton. En fryd for øjet.

    Kh. Sara fra Aarhus 😀

    1. Åh Sara, hvor ville jeg ønske I også havde fået plads, men man er desværre ikke heldig hver gang.
      Tak for fedt Århus-tip, det kan jeg altid bruge. Jeg må snarest derned igen :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *