Min markedsplads

Eleonor_bostroem

Moonrise_kingdom_dvd

Når noget nyt kommer ind, må noget andet vige pladsen. Det er mit motto. Enten ryger ting til genbrug, til salg eller kommer med på loppemarked.

Jeg er så heldig at have en loppestand i Skalborghallen søndag den 22. oktober i efterårsferien, hvor jeg har masser af gode sager med.

I mellemtiden tynder jeg lidt ud i mængden på min lille Instagram markedsplads. Der kommer løbende nyt til. Både ting og tøj. Jeg håber, I vil følge med lige her.

Hundevasen er mit nyeste keramik-crush. Jeg forelskede mig i Eleonor Boströms finurlige figurer i New York i foråret, og var heldig at finde en af hendes vaser til en skilling forleden. Den deler vandene herhjemme, men jeg elsker den ikke desto mindre.

Moonrise Kingdom dvd’en var en foræring fra en nabo. Jeg er vild med, at ting, man ellers ville have smidt ud, kan få nyt liv hos andre. Filmen var et dejligt gensyn, men nu skal den gives videre til andre, der kan få glæde af den.

Er I med på genbrugsbølgen?

Gem

Gem

Gem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *