En dag af gangen

Mypinksink

Fuglespor_sne

Koekken_hygge

Anton_trappenedgang_vindeltrappe

Det hjælper at lufte sine tanker herinde og ude i virkeligheden. Det er rart at vide, at man ikke er skør, når den store omvæltning føles både skræmmende og berusende. Jeg føler mig stadig lidt som en gæst, der er på ferie i et fremmed hjem. Men hvert et penselstrøg og hver en ting vi pakker ud hjælper alt sammen, og jeg bliver mere og mere tryg ved tanken om, at det her er vores hjem nu.

I fredags hentede vi sushi, ignorerede rod og flyttekasser og faldt i søvn på sofaen med X Factor i baggrunden. Lørdag var arbejdsdag med familien, indtil vi kollapsede over køkkenbordet. Hånd i hånd med et par vinglas og det pynt der lå øverst i kassen. Trætte, krøllede men ret lykkelige.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *