Hverdagsliv

Workaday_handmade_soevaernspendel

Parketgulv_70er_villa

Indbygget_reol_70er_villa

Dansk_design_moebler

Foldeboeger_i_dansk_bog

Gårdhave_70er_villa

Arne_jacobsen_myren_stol

Design_klassikere_plakat

Jeg har god tid til at øve mig i alene-hjemme-disciplinen i disse dage. Jeg er nemlig krøbet ned i sofaen med en omgang feber-snue, der ikke helt kan beslutte sig for, hvilken retning den vil gå. Jeg håber den fordufter i løbet af weekenden, så jeg er klar til revanche i næste uge, hvor K og min mor skal fejres.

I weekenden trækker vi igen i arbejdstøjet. Stuen skal spartles. Det hele gik pludseligt i stå derinde, da vi i vinterferien rev tapet ned og opdagede en stor fugtskade på en mindre væg. “Utæthed i taget”, sagde den ene efter den anden. “Ring til forsikringen”, gjaldede de i kor. Den mavepustende nyhed blandet med den overvældende følelse af pludselig at være husejer var mildt sagt lige ved at tage pusten fra os. Sagen er nu afsluttet og taget er lappet, men vi overvejer alligevel at give taget hele omgangen og få ro i maven igen.

Indtil da glæder vi os over at kunne komme videre med stuen og drømmer lidt om nyt spisebord. Vi har leget med afdækningspap og forestillet os, hvor det skulle stå, og hvordan det hele kunne blive. Det giver sommerfugle i maven. Så råb endelig “helle”, hvis du drømmer om at overtage vores smukke Eiermann spisebord inden alt for længe.

2 kommentarer

  1. God bedring, totalt sjovt med den bog er foldebøger det nye sort? 😂Min datter i 2.klasse er netop ved at lave foldebog i dansk og det er i København, og hun er vild med det😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *