Glemsomme glimt

Stine_Carlsen_paaskekage_eastercake

Textur_Aalborg

Textur_aalborg_foedselsdag

Anton_rutiner

Susan_Liebe_paaskefad

Nordkraft_kunsthal

Galleri_vaeg_aalborg

The_Wharf_Aalborg

Anton_skive_boerstefabrik

Kameraet ligger stille for tiden. Kun mobilen har været ved hånden, imens alt er gemt væk under plastik. Vi kommer så småt op til overfladen igen. Stuen nærmer sig indflytningsklar. Der er stadig ting der skal fuges og lister der skal males. Men lofter og vægge males i skrivende stund, så det hele lysner. Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at indtage den stue og for alvor komme på plads. De andre rum, vi mangler, kan vi tage hen ad vejen og lukke dørene ind til så længe.

Det er dog blevet til små åndehuller fra husprojektet i form af K’s fødselsdagsfejring på restaurant Textur. Det var virkelig en oplevelse. Smagssansen blev positivt udfordret og stemningen derinde var lun og god. Ellers har vi givet os selv udgangstilladelse til fredagsøl, Pladebørs i Nordkraft og så de daglige byggemarkedsbesøg. De tæller vel også som lufteture?

Påskeharen Stine var forbi i går for at lure på huset, og med sig havde hun den lækreste påskekage. Der er heldigvis rester tilbage, og de spiser jo ikke sig selv. Følg hendes fine kageunivers lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *