Weekendlykke

Dansk_w_dining_table

Turboweekend_skraaen_aalborg

Pasta_bolognese

Kerteminde_havemoebler

Jeg_loeber_anders_legarth_sdchmidt

Livet som husejer er dejligt for tiden. Vi bor på terrassen, hvert øjeblik vejret tillader det, og jeg glæder mig til at følge havens udvikling i året der kommer. Se hvad der spirer frem med tiden. Vi er aldeles grønne på det område, så vi skal nok på en inspirationstur eller to rundt på planteskolerne. Når vejret svigter, er vi også ret så glade for at sidde rundt om vores nye spisebord.

6 kommentarer

    1. Tak Sine. Vi nyder det også i stor stil. Det er husets samlingspunkt. Udover terrassen 😉

  1. Så fine billeder, lampen og bordet passer så fint sammen i jeres skønne stue.

    Er det barsk læsning med “Jeg løber”?! Vil du ikke lave en anmeldelse af den? Kh. Sara.

    1. Det er barsk men vigtig læsning synes jeg. Jeg vil rigtig gerne skrive nogle ord om den herinde, god ide :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *