Make-over og rabatkode

House_doctor_mushroom_mirror

Aesop_ditte_fischer

Rudolph_care_Badeanstalten

Hamlerche_leather

Mushroom_spejl_house_doctor

Vi er nået i mål med en mini make-over af det store badeværelse, og det er blevet ret godt, hvis vi selv skal sige det.

Vi har stor respekt for det hus, vi har købt og ønsker at bevare så mange fine detaljer og gode materialevalg som muligt. Vi rev tre lange hylder med bøgefronter ned og har erstattet dem med et moderne spejl og et gammelt, væghængt klinikskab.

Vi har vaklet frem og tilbage i valget mellem retro spejle i forskellige afskygninger og nye spejle, men vi er altid vendt tilbage til dette spejl, som vi forelskede os i på en Københavner-tur. Det var dog ikke sådan lige at få fingrene i. Gang på gang blev det udsolgt, selv fra fabrikanten, og hvis det endelig kom på lager, var det besværligt at få fragtet.

Langt om længe fandt vi det hos Amazing Living, en webshop der specialiserer sig i brugskunst, møbler og boliginteriør. De har et bredt udvalg af alverdens smukke spejle, alt lige fra House Doctor og Nordal til enkelte vintage spejle. Jeg elsker, når webshops emmer af personlig helhed. Når man kan mærke, at produkterne er håndplukket og særligt sammensat. Et inspirerende univers når man skal handle hjemme fra sofaen. Et varieret sortiment som kan mikses på kryds og tværs.

Jeg er bange for, at jeg slet ikke kan nøjes med et spejl i denne omgang. De lyse flader og et opdateret badeværelse har sat gang i en lavine, og jeg kan slet ikke styre mig. Jeg har akut behov for duftlys, fletkurve og nye velvære-produkter til badet.

Står du også og mangler nyt til hjemmet, så kan du lige nu shoppe med rabat hos Amazing Living.

Koden SOLOGSOMMER giver nemlig 15% på alt indtil søndag 17/6.

 

4 kommentarer

  1. Ejj ser lækkert ud! Spottede jeg lige et Iben Bach skrin?💕 drømmer selv om et i mørkt træ. Hvad bruger du dit til, jeg havde tænkt mit til smykker nemlig😀

    1. Det er godt spottet, Marie. Det er det nemlig. Jeg bruger det som smykkeskrin til de ting, jeg ikke bruger dagligt. De smykker, der oftest ryger på til hverdag, ligger i et lille glasskrin ved håndvasken :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *