Let læsning

Tine_Hoeg_nye_rejsende

Zenia_Johnsen_hjerneskaelv

Måske er der andre end mig derude, der indimellem tyr til lidt let læsning? I så fald kan jeg varmt anbefale disse to bøger, som jeg har slugt råt ord for ord.

Tine Høegs Nye rejsende” handler om et vaklende voksenliv, længsel og et stormende begær hos en ung kvinde. Hun kan ikke finde fodfæste i voksenlivet og giver sig i stedet hen til en ukontrolleret drift, som både er ødelæggende og skamfuld.

Zenia Johnsens “Hjerneskælv” er en eftertænksom og vedkommende postkort-roman om Zenia, der kæmper en brav kamp for at finde en vej tilbage til livet efter at have slået hovedet godt og grundigt. Trods de hårde odds, lurer humor og håb heldigvis under overfladen. Bogen er hurtigt læst, men ikke hurtigt glemt.

Læs dem på et øjeblik under parasollen, på køreturen sydpå eller under dynen. Har I flere tips til quick-fix-bøger?

6 kommentarer

  1. Uh, de fluks blevet skrevet på listen over bøger jeg skal finde på biblioteket (Har ikke plads til flere bøger, jooo).

  2. Bøger af Jojo Moyes(bla. “Mig før dig) eller Kristin Maja Baldursdottir(islandsk) bla. Karitas bøgerne.

  3. Har også læst “nye rejsende” … var overraskende god…vupti så er man inde i hendes verden .. med så få ord.. masser af humor … jeg er begejstret -også over at støde på en som også har læst den😊
    “Hjerneskælv” har jeg til gode, tak foruden anbefaling.

  4. Jeg er vild med de små, hurtige bøger, man bare sluger råt og drømmer sig ind i universet. Det tror jeg også, du vil opleve med Hjerneskælv. Flere af den slags bøger :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *