Hverdagsliv

Silas_bjerregaard_turboweekend_regatta_aalborg

Pizza_grill

Baggaard_streetart_jernbanegade_aalborg

SAMMEN_FDB_baenk

Friluften_aalborg

Zenia_johnsen_hjerneskaelv_postkortroman

Kunsten_summer_lounge_aalborg

House_doctor_mushroom_mirror_spejl

Lidt sene glimt fra sidste uge, som var så rar.

I onsdags tog Kunsten hul på deres summer lounge koncerter. Vi er fast inventar, når tid og vejr tillader det. Torsdag aften bød på et glædeligt gensyn med Turboweekend, der spillede så hårene rejste sig og alle glemte regnen. Jeg kan stadig ikke helt forstå, at de er i gang med deres afskedsturne, og at det hele er slut lige om lidt. Fredag aften var cocktails med tøserne. Hvad der skulle have været en stille og rolig aften endte i tømmerflåde-fest ved havnen og alt for meget dans på bordene. Lørdag trodsede vi tømmermænd og så sjaskvåde til, mens Damark hev den første VM sejr hjem.

Nu betaler jeg så prisen, for den kolde fodbold fornøjelse, med ru hals og ømme led. Jeg nåede dog lige min frisør-aftale, inden sofaen overmandede mig, og de lange lokker i spejlbilledet er slet ikke så lange længere. Ferie-frisuren er klar!

2 kommentarer

  1. Tak fordi du bliver ved og ved med at lave nye indlæg. Da jeg mødte din blog for første gang for ca. 4 år siden, læste jeg faktisk alle dine gamle indlæg, så har set/læst alle opslag, du har lavet. Det er så interessant at se et andets menneskes boligudvikling rent visuelt gennem en længere periode; måske fordi jeg kan se, at vores veje krydses i boligindretning.
    P.S. For et par år siden gav jeg min svigermor en tur til Aalborg i fødselsdagsgave, programmet var lavet med inspiration i din blog. Kunsten, Aalborgtårnet og citrontærte på Penny Lane.
    Håber du bliver i blogland lidt endnu.

    1. Kære Mette. Din hilsen rører mig. Tænk at du har bladret helt tilbage, til hvor det hele startede herinde. Sejt! At jeg kan være med til at motivere og inspirere gør mig så glad.
      Jeg håber, at Aalborg levede op til jeres forventninger. Tak fordi du tog dig tiden til at skrive. Jeg bliver her lidt endnu :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *