Blus og Blank

Dansk_made_for_rooms_table

Workaday_handmade_tumbler_vase

Hjemmelavet_pizza

Gestuz_kjole

We_do_wood_nomad_stool

Lookmumnohands_ahoihamburg

Mon vi er de eneste, der lever af grillmad og koldskål i disse dage? En gasgrill er flyttet ind på matriklen, så alt kan og skal grilles. På nær koldskålen. Vi eksperimenterer for tiden med bagestål, grill og pizza og det bliver vanvittigt godt.

Inden det gode vejr kom retur, udnyttede jeg de kølige dage til at sluge NRK’s nye serie-satsning Blank. Arvtageren til SKAM når efter min mening ikke den banebrydende ungdomsserie til sokkeholderne, men den er et værdigt plaster på SKAM-fans’ åbne sår, efter hitserien lukkede og slukkede. Er der andre, der er hoppet med på Blank-vognen?

2 kommentarer

  1. Jeg faldt i søvn til Blank, så den blev droppet. Til gengæld nyder jeg Skam en gang mere, nu den bliver genudsendt. Og forleden så jeg Marshland. Kunne huske du havde lagt et billede op af den for laaang tid siden, så det tog jeg som en anbefaling :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *