Gøteborg getaway

Goeteborg_jarntorget

Jinx_foodtruck_goeteborg

Arttilleriet_goeteborg

Da_matteo_bakery

Stena_line_sverige

Da_matteo_kanelbullar

Haga_sverige

Bullen_broedet_goeteborg

Tre dages værdifuld veninde-tid i det svenske var lige hvad vi trængte til, Stine og jeg. Høje på kanelbullar, lösgodis og fika.

Gøteborg er en smadderhyggelig shoppingby. Vi var lige en uge for tidligt på den ift. at nyde julebelysningen, men byen charmerede ikke mindre af den grund.

Vi boede godt og billigt på hotel i Majorna, en ret interessant del af byen, og vi nød at hoppe på sporvognen ind mod centrum.

Jeg tror, vi har skabt os selv en lille efterårstradition.

7 kommentarer

  1. Jeres tur ser ud til at have været så hyggelig! Jeg bliver rigtig inspireret af dine billeder 😊 Vil du dele, hvilket hotel I boede på? Jeg tænker det kunne være en god get away med min mand ❤️

    1. Det kan du tro, Kamilla. Vi boede på Spar Hotel i Majorna, tæt ved Stena Line færgeterminalen og kun få stop med sporvognen ind til centrum. Majorna er en spændende bydel i sig selv. Hotellet er ikke særlig fancy men ganske fint til prisen :)

  2. Jeg planlægger juletur i byen til næste år der er mine piger 4 og 11 så det skulle nok kunne gå😀 har været der før og der er bare så mega hyggeligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *