Krudt, kaffe og kærlighed

Erste_liebe_bar_hamburg

Fernsehturm_hamburg_neues_jahres

Hermetic_coffee_hamburg

Eisenstein_nottensen_ytaar_hamborg

Franzbroetchen_hamburg

Tornqvist_coffee_hamburg

Nytaar_hamborg_schanzen

Sidste år holdt vi tomands-nytår i Thy, og i år kørte vi i modsat retning og landede i Hamborg. Så det er efterhånden ved at udvikle sig til lidt af en tradition; det ikke at have en tradition.

Næste år søger vi nok tilflugt et mere fredeligt sted, for i Tyskland er de svært begejstrede for kanonslag og andet skyts, der siger BANG! Og den fascination deler jeg ikke. Heldigvis kunne vi nyde det hele i ro og mag på den fantastiske restaurant Eisenstein, som vi havde booket bord hos hjemmefra. Det overdådige fyrværkeri nød vi fra hotelværelset i det gamle vandtårn i Schanzenviertel. Vi boede på 5. sal og kunne se det hele på sikker afstand. Bangebuks er mit mellemnavn.

6 kommentarer

  1. Godt Nytår, søde Malene 😘 Jeg er generelt meget vild med dine billeder, de er i særklasse – det sidste hvor din kjole matcher vægmaleriet har endda noget ekstra særligt!

  2. Godt nytår, fine du 😘. Det lød som den perfekte nytårsaften med god tysk mad og fyrværkeri fra et hotelværelse! Og så i Hamborg af alle steder!!

    Elsker Hamborg, jeg er selv gift med en germanofil, så kender næsten byen bedre end Aarhus, som jeg har boet i i 17 år 😉.

    Dejligt at din blog lever videre nogle år endnu, holder så utrolig meget af den.

    Klem fra Sara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *