Meraki mirakler

Meraki_hudpleje_produkter

Meraki_haandklaede

Meraki_shampoo_conditioner

Meraki_duftlys

(Samarbejde med Stori)

Budgetvenlige hverdagsprodukter med omtanke og pænheds-faktor er altid et hit på mine hylder.

Meraki startede som en serie af velvære-produkter, fremstillet i Danmark, uden brug af unødig kemi, men har sidenhen udvidet sortimentet med flere forskellige livsstilsprodukter. Navnet Meraki er græsk og betyder at skabe noget i kærlighed og med hænderne og at lægge en lille smule af sig selv i hver eneste ting, man skaber.

Alle Merakis produkter er uden parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer, og selv emballagen er fremstillet af materialer, som er 100% genanvendelige og er derfor i høj grad miljøvenlige. Det giver altså plusser på min samvittighed.

Makeup-fjerner servietterne er fast inventar i min toilettaske, det er bare nemmere at rejse uden alle de flydende væsker. På min ønskeliste står duftfriskeren, nordic pine, for vi er ikke helt enige herhjemme om, hvorvidt ubevogtede duftlys er den bedste løsning. Jeg skal helt sikkert også have fat i et sæt sæbebolde til en lang søndagsdate med badekarret.

Produkterne er oplagte som små værtinde- og kalendergaver eller ren selvforkælelse. Se hele udvalget lige her.

Stori er et online designunivers, der udover Meraki også forhandler brands som Normann Cph, Louise Roe, Kristina Dam Studio og Nicolas Vahé.

2 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *