Fastelavnsboller og kontorkig

Gammeldags_fastelavnsboller

Gyldeldal_blaa_kogebog

Vibeaeg

Salater_i_glas_kogebog

Tonys_chocolonely

Kontor

Boerge_mogensen_sovesofa_daybed_4312

40 fastelavnsboller har jeg bagt på 2 dage. Både til os selv, til fryseren og til mine kolleger. Hvis du får lyst til at kaste dig ud i samme projekt, har jeg en ganegod opskrift lige her.

Nedtællingen til vinterferien slutter i morgen. Vi skal lige have vundet en høvdingebold-turnering, 1. klasse og jeg, og så vil jeg drøne direkte hjem i ferieland. Helt uden planer og store armbevægelser. Vi skal vist bare være og gøre, som vi orker.

I får lige et sjældent kontorglimt. Vi er blevet vældigt tilfredse med rummets funktioner med fælles skrivebord, opbevaring og en sovesofa til gæster og power naps. Vi mangler i øvrigt stadig en original madras til selvsamme, og er gået forgæves på DBA en del gange, så råb endelig op, hvis I har en Børge Mogensen madras på lager.

Tintin billedet er vi mildest talt ikke lige begejstrede for herhjemme, og jeg tror næppe, at mine venner havde set ham ramme bloggen nogensinde. Men her er han. I glas og ramme. Og jeg hader ham. Men jeg elsker ham, der har hængt billedet op. Og så går det hele jo alligevel.

4 kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *