Keramikcafé Møllehuset

Glaskunst_loenstrup_stilleben

Linoleum_loenstrup

Keramoda_loenstrup

Glaskunst_loenstrup

Soepindsvin_forsteninger_loenstrup

Keramik_cafe_moellehuset

Moellehuset_cafe_loenstrup

Moellehuset_bogbytte

Moellehuset_cafe_vendsyssel

Keramik_moellehuset

Madpakken var pakket og klar, da vi drog mod Lønstrup på feriens sidste dag.

Kunsthåndværk og bølgekig inden vi lagde vejen forbi Møllehuset lidt udenfor byen. Vi havde booket bord hjemmefra, og det var klogt. Lad ikke de mennesketomme billeder snyde jer, der var stuvende fuldt, da vi ankom ved 16 tiden. Mætte på kaffe, kage og solskin lukkede og slukkede vi biksen.

Jeg drømmer allerede om at prøve deres brunch. Måske til efteråret med ild i pejsen, for jeg ved, at der er mindst ligeså hyggeligt inde som ude.

3 kommentarer

  1. Det fineste sted. Vi var der også i påsken – Eskil, Søren og jeg! Vi er heldige med, at min mor har sommerhus i Nr. Lyngby ved Løkken, så vi besøger Møllehuset flere gange om året. Har du prøvet Biograf-caféen i Lønstrup? Vi sparer stadigvæk op til Villa Vest.

    Klem fra Sara.

    1. Lækkert med sommerhus i området. Vi gik forbi Biograf-cafeen og blev enige om, at det så ret hyggeligt ud. Min kæreste har været på Villa Vest, og var meget begejstret :)

  2. Åh, heldig kæreste, siger jeg bare. Den Blå Biograf har ikke det bedste køkken. Men personalet er så sødt. Og så er jeg vild med den turkise og gule farve bygningen er i malet i. Og fin udsigt over byen, hvis man sidder ude.

    Hvem der bare havde sommerhus i Lønstrup. Så fin en lille perle. Mini-Skagen, tænker vi tit på.

    Klem fra Sara

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *